ستاد سایبری سردار شهید طهرانی مقدم

وبسایت رسمی ستاد سایبری سردار شهید حسن طهرانی مقدم*Orgeneral Hasan Tehrani Moghaddam siber şehit Personel*الجنرال حسن طهرانی مقدم السیبرانیة الموظفین شهید*Gen. Hassan Tehrani Moghaddam cyber martyr Staff

وبسایت رسمی ستاد سایبری سردار شهید حسن طهرانی مقدم*Orgeneral Hasan Tehrani Moghaddam siber şehit Personel*الجنرال حسن طهرانی مقدم السیبرانیة الموظفین شهید*Gen. Hassan Tehrani Moghaddam cyber martyr Staff

ستاد سایبری سردار شهید طهرانی مقدم
ستاد سایبری سردار شهید حسن طهرانی مقدم , ستادی برای احیای حمایت و دفاع از حریم اهل بیت و اسلام و شیعه در فضای مجازی تاسیس و شروع به کار کرده است که توسط نیرو های متعهد و مخلص اداره و به سوی اهداف خویش که همسو با اهداف امام راحل و شهدای راه اسلام می باشد گام برمی دارد.
امید است با استعانت از پروردگار متعال و رهنمود های مقام معظم رهبری و یاری شما بینندگان محترم بتوانیم قدمی در راستای فعالیت های ارزشی سایبری برداریم.
با تشکر
آخرین نظرات
پس از گذشت شش دهه از کودتایی که با مداخله آمریکا و انگلیس به سرنگونی محمد مصدق، نخست وزیر دوران نهضت ملی شدن نفت ایران انجامید، امروز سازمان جاسوسی آمریکا تن به انتشار سندی داد که ایفای نقش سازمان سیا را در این کودتا اثبات می‌کند.
به گزارش ستاد سایبری سردار شهید طهرانی مقدم به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،   این نخستین سند است که می‌تواند اذعان رسمی سیا مبنی بر آن باشد که این سازمان به برنامه‌ریزی و اجرای کودتای 28مرداد 1332 در ایران کمک کرده است.

اشاره صریح به نقش سیا در یک کپی از سوابق داخلی این سازمان با عنوان "مبارزه برای ایران" آمده است که تاریخ آن به اواسط دهه 1970 برمی‌گردد. 

این سازمان نسخه‌ای به شدت سانسور شده از این سند را در سال 1981 در قالب قانون اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا منتشر کرد، اما همه ارجاعات به TPAJAX، اسم رمز عملیات تحت رهبری آمریکا را در آن حذف کرده بود. این ارجاعات اما در نسخه اخیر وجود دارد.


بخش "اقدام مخفیانه" این بار حذف نشده و برای نخستین بار حقایقی را در خصوص مشارکت این سازمان در کودتا فاش می‌کند.
در این سند آمده است: "کودتای نظامی که مصدق و کابینه او را سرنگون کرد، با هدایت سیا و به عنوان اقدام سیاست خارجی آمریکا صورت گرفت. "

دیگر مواردی که سیا امروز منتشر کرده است؛ شامل فایل‌هایی از کرمیت روزولت، افسر ارشد میدانی سیا در ایران حین کودتاست. این اسناد جزییات جدید و همچنین عمیقی را در خصوص اقدامات این آژانس اطلاعاتی پیش و پس از عملیات فراهم می‌کند.
بر اساس اسناد منتشر شده، عملیات کودتا شامل گام‌های متعددی بود که از جمله آنها می‌توان به این موارد اشاره کرد: توسل به تبلیغات سیاسی برای تحلیل بردن مصدق از نظر سیاسی، واداشتن پهلوی به همکاری، رشوه دهی به اعضای مجلس، سازمان‌دهی نیروهای امنیتی و ترتیب دادن تظاهرات خیابانی. 


رسانه‌های آمریکایی فعال در زمینه سیاست خارجی با انتشار این اسناد جدید می‌پرسند با وجودی که دو رییس جمهور آمریکا، بیل کلینتون و باراک اوباما به صورت علنی به ایفای نقش آمریکا در این کودتا اذعان کرده‌اند، این که چه شده سیا نهایتا تصمیم گرفته است نقش خود را در این خصوص، آن هم پس از گذشت این مدت طولانی تصدیق کند، هنوز مشخص نیست.

نشریه فارن پالیسی روی پایگاه اینترنتی خود در این باره نوشته است: مسئولان طبقه‌بندی اطلاعات در دولت آمریکا به ویژه در جامعه اطلاعاتی اغلب دیدگاه متفاوتی درباره این موضوعات دارند. آنها نگران افشای "منابع و روش‌ها" حتی بابت عملیات‌هایی هستند که چند دهه پیش و با شیوه‌های تاریخ مصرف  گذشته همچون تبلیغات سیاسی صورت گرفته است. آنها هراس دارند که این اطلاعات به دشمنان آمریکا کمک کند. آنها اصرار دارند یک دنیا بین آنچه به صورت عمومی و غیررسمی منتشر می‌شود با آنچه دولت به صورت رسمی تصدیق می‌کند، وجود دارد. 
اسناد منتشر شده روی پایگاه اینترنتی "آرشیو امنیت ملی" آمریکا همچنین نشان می‌دهد وزارت امور خارجه انگلیس نیز نگران هر گونه اظهارنظر رسمی درباره مداخله‌اش در این کودتا بوده است.
با وجود اذعان رسمی و مستند دولت آمریکا مبنی بر دخالت در کودتای28مرداد1332، اما تاکنون این کشور بابت این مداخله عذرخواهی رسمی نکرده است.

بر اساس این اسناد توطئه آمریکا برای سقوط دولت مصدق در چهار مرحله برنامه‌ریزی شده بود: 

 مرحله اول به راه انداختن تظاهرات بزرگی توسط مزدوران از پیش آماده شده بود  که بین ساعت 6 تا 10:30 صبح روز کودتا صورت گرفت





در مرحله دوم، نیروهای پلیس، نظامیان و مامورین اطلاعاتی به صحنه وارد می‌شوند 




 مستقر کردن تانک‌ها در خیابان‌ها و به دام افتادن صوری آن‌ها مرحله سوم کودتا را تشکیل داد. این بخش اهیمت زیادی داشت و طی کودتا نیروهای طرفدار شاه 24 دستگاه تانک را تحت کنترل خود آوردند. 




برنامه مرحله چهارم دست‌یابی و حمله به اهداف بود که بین ساعت 14 تا 19 بعد از ظهر صورت گرفت. در این مرحله نیروهای ضد دولت مصدق به سوی خانه وی به راه افتاده و احتمالا پیش از آنکه ساختمان خانه نخست وزیر قانونی وقت را خراب کنند، فرصتی برای خروج وی در نظر گرفته‌اند و در نهایت عصر آن روز سرلشگر فضل‌الله زاهدی در رادیو خود را نخست وزیر جدید ایران خواند. 



موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۲/۰۵/۲۸
سرباز گمنام حضرت زینب (س)

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.